, 2023/5/12

Íme 7 hatékony gondolkodásmód, amelyet egy spirituális tanító elmagyarázott, hogy a spirituális útmutatás befogadásához és az emberi tapasztalat természetes részévé tegyük.

Spirituális útmutatás

A spirituális útmutatás fogadásának megtanulása olyan, mint a járás megtanulása. Amikor járni tanulsz, nem kapsz hozzá külön utasításokat - ez veled született dolog. De időbe telik, amíg az izmaid megerősödnek és a koordinációd fejlődik, mire természetes módon jársz. Ugyanígy ahhoz, hogy elkezdj spirituális segítséget kapni, addig kell próbálkoznod, amíg természetessé nem válik.

Mi a spirituális útmutatás?

A spirituális útmutatás a fizikai érzékeken és egyéni tapasztalatokon túli transzcendentális bölcsesség befogadásának folyamata. Valójában a magasabb rendű lények jelenléte mindig elérhető számodra, de ez a téma rendkívül érzékeny és terhelt az emberek vallással és spiritualitással kapcsolatos hiedelmei miatt. A hét csakra fő rendszerének szemszögéből is vizsgálhatod, ahol a harmadik szemed a spirituális útmutatás fogadásának kapuja.

Ahogy elkezded felfedezni az energiaidentitásodat, túllépsz az idő és a tér, a képeid és a hiedelmeid határain. Más szavakkal, az intuíciódon keresztül férsz hozzá a magasabb bölcsességhez. Ezért nevezik a spirituális útmutatást intuitívnak is. Pontosan kitől származik? Jöhet a felsőbb énedtől vagy spirituális vezetőidtől.

Mik azok a spirituális vezetők?

A spirituális vezetők a személyes vezetőid az energiavilágban. Akár hiszed, akár nem, ők folyamatosan segítenek neked emberi utadon - születésedtől kezdve és ezen az életen túl is.

Jeffrey szerint kifejezetten hozzád vannak rendelve. Ők a szellemi családtagjaid, akik életről-életre veled tartanak.

Ők a megbízható barátaid, akik mindig a legjobb érdekeidet tartják szem előtt, és a Szellem. De ellentétben az emberi barátaiddal vagy családtagjaiddal, ők nem lokalizálódnak térben és időben, és nincs személyes napirendjük.

Lényegében két szerepet töltenek be:

Megosztják a meglátásokat és tanácsadóként lehetőségeket nyújtanak

Segítenek megtervezni, megszervezni és megvalósítani a számodra tökéletes időzítést

A vezetőid segíthetnek megérteni:

Önmagadat

Más emberek

Helyzetek

Hogyan koordináld és szervezd meg az életedet

Milyen lépéseket kell tenned és mikor

Fontos tudni, hogy a vezetőid kedvesek, de őszinték. Ezért üzeneteik nem mindig egyszerűek. Ha tehát spirituális útmutatást keresel, de nem vagy nyitott a befogadására, akkor eleve ne is kérd.

Miért van rá szüksége?

Mindannyian könnyedén és kegyelemmel akarjuk megélni ezt az emberi életet, különösen, amikor a dolgok nehézzé válnak, nem igaz? És amikor a dolgok kihívást jelentenek, a családod, a barátaid és a közösséged segít átvészelni őket. De az emberi támogató rendszered gyakran egyetlen személyiségszintről működik, egy perspektívára korlátozódva. Emellett az embereidnek is lehetnek saját, a tiédtől eltérő napirendjeik.

Ami még érdekesebb, hogy neked is lehetnek egymásnak ellentmondó napirendjeid önmagadban.

Jeffrey elmagyarázza, hogy néha a testszemélyiséged és az energiaszemélyiséged szögesen ellentétes érdekeket képvisel. Ez az, amiért az élet kihívást jelent. Szükséged van tehát spirituális útmutatásra, hogy egy oldalra állítsd őket. Az élet nyomasztó, ha nem dolgozol együtt a szellemi vezetőiddel. Ellenkezőleg, amikor velük dolgozol, bízol abban, hogy az életed a helyes úton halad, még akkor is, ha fizikai szemeddel nem látod.

- Jeffrey Allen, a Mindvalley's Duality Quest trénere

Mégis, az emberi tapasztalatod nem csak a nehézségek leküzdéséről szól. Hanem arról is, hogy a legjobb életedet élhesd erőfeszítés nélkül, ami lehetetlen küldetés, ha mindent egyedül csinálsz. Óriási különbség van a vágyaid megvalósítására tett erőfeszítések és a vágyaid erőfeszítés nélküli manifesztálása között. Jeffrey szerint a manifesztáció természetes módon jön, ha ellazulsz és hagyod, hogy a vezetőid segítsenek neked. Ráadásul, amikor a vezetőiddel dolgozol, bízol az időzítésben és türelmesen vársz.

Mit kapsz a spirituális útmutatásból:

Ha spirituális útmutatásért hozzáférsz magasabb énedhez vagy szellemi vezetőidhez, az olyan, mintha a hegy tetejéről panorámaképet kapnál önmagadról, egy adott helyzetről, más emberekről és általában az életről.

Íme néhány a spirituális útmutatás fogadásának előnyei közül:

Jelenj meg erőteljesebben az életében

Mélyebb megértése önmagadnak és a helyzeteknek

Javítsd a kapcsolataidat

Legyél együttérzőbb másokkal

Könnyebben, kevesebb stresszel át tudsz menni az életben

Kreatív ötletek és megoldások

Mélységes öröm és szórakozás érzését találja meg.

Érezd magad szeretve és támogatva

Ne érezze többé bűntudatot

Manifesztáld vágyaidat

Lásd a valóságodat szűretlenül és a világot tisztán

Vonzod az új lehetőségeket

Értsd meg az isteni időzítést

Amikor a dolgokat egy magasabb perspektívából látod, nincs helye a bűntudatnak. A legjobbat tetted, amit tudtál, és azért vagy itt, hogy ragyogj és növekedj.

A 7 leghatékonyabb gondolkodásmód a spirituális útmutatás fogadásához

A mély meditáció az egyik leghatékonyabb eszköz a spirituális útmutatás fogadására. Megteremti a megfelelő ráhangolódáshoz szükséges környezetet. Más szóval, a meditáción keresztül teremt kapcsolatot a felsőbb éneddel vagy a szellemi vezetőiddel.

De a spirituális útmutatás fogadása az a folyamat, amely túlmutat ezen a kapcsolódási ponton. Bizonyos gondolkodásmódot vagy hozzáállást igényel, hogy ezt a képességet ápoljuk, és ezt a spirituális élményt tudatossá és szándékossá tegyük.

1. gondolkodásmód: Légy nyitott és türelmes

Az egyik leggyakoribb ok, amiért az emberek nem kapnak spirituális útmutatást, az a türelem hiánya. Természetes módon frusztráltak leszünk, ha nem hallunk azonnal választ. Még ha jó néhányszor megpróbálsz is beszélni a felsőbb éneddel vagy a szellemi vezetőiddel, de nem kapsz választ, ne nyilvánítsd magad (vagy őket!) kudarcnak. Lehet, hogy hosszabb időbe telik, mint amire számítasz, mire megkapod az intuitív útmutatásodat. Élvezd tehát az utazást. Amikor megkapod, légy izgatott és mélyen hálás vezetőd jelenlétéért.

2. gondolkodásmód: Légy nyitott a spirituális útmutatás fogadására bármilyen formában.

Szellemi vezetőid nagyon okosak, és jobban ismernek téged, mint te magadat. Még ha nem is hallod őket, megtalálják a módját, hogy eljussanak hozzád, ha hagyod őket. Ez lehet egy gondolat, egy álom, vagy egy ihletett válasz, amely a barátodon keresztül érkezik. Lehet, hogy egy táblán lévő szavakra, vagy egy konkrét cikkre vagy könyvre hívják fel a figyelmedet. Lehet, hogy kihallgatsz egy beszélgetést, és megkapod a választ. Talán meglátod a fényt valaki körül, aki segíthet neked.

Figyelj oda valamire, ami egy kicsit furcsának tűnik - mint egy hiba a Mátrixban. Valószínűleg éppen a válaszod mellett vagy, és csak gondolkodnod kell a kérdéseden, hogy megtaláld a választ.

3. gondolkodásmód: Érvényesítsd a sikereidet

Gondolj vissza életed azon időszakaira, amikor már tökéletes döntéseket hoztál, amikor valószínűtlen körülmények között is sikerrel jártál.

Talán azt gondoltad, hogy a kiváló agyad segített a sikerben, de elgondolkodtál már azon, hogy honnan szerezte az agyad azokat a nagyszerű meglátásokat és válaszokat?

Az intuitív útmutatásod volt az, ami kikövezte az utat a sikerhez. Amikor tehát a dolgok áramlanak az életedben, tulajdonítsd ezt a könnyedséget és könnyedséget a magasabb bölcsességnek, amely mindig támogat és vezet téged.

4. gondolkodásmód: Kövesd a spirituális útmutatásodat, még akkor is, ha bizonytalan vagy.

Jeffrey elmagyarázza, hogy az intuitív útmutatás gyakran olyan, mintha kitalálnád. "Bizonyos mértékig az is vagy, mert téren és időn túli dolgokat érzékelsz" - teszi hozzá.

Ezért érdemes követned, még akkor is, ha úgy érzed, hogy csak képzeled a dolgokat. Ha az útmutatást könnyűnek és megnyugtatónak érzed, még akkor is, ha hihetetlenül véletlenszerű, és pillanatnyilag nincs értelme, akkor is bízhatsz benne, és szórakozhatsz vele.

Minél többet gyakorolod, annál valóságosabbá válik.

Az 5. gondolkodásmód: Próbáld meg NEM követni a spirituális útmutatásodat

Lehet, hogy ellentmondásosan hangzik, de az, hogy tudatosan nem követed az útmutatásodat, szintén nagyszerű megerősítést nyújthat.

Ha például dugóban ragadsz, kérhetsz útmutatást, hogy melyik úton menj, majd szándékosan az ellenkező irányba menj.

Ezek a döntések állóforgalomba, útszéli balesetekbe, szokatlan útlezárásokba és egyéb váratlan késésekbe sodorhatnak.

Az alternatívák meglátása még inkább arra ösztönzi majd, hogy kövesse az útmutatást.

Ez a megközelítés olyan helyzetekben alkalmas, ahol egy kis nehézség vagy késés elfogadható az Ön számára.

6. gondolkodásmód: Lazítson és szórakozzon!

Ne várd el, hogy azonnal tökéletes legyen. Tanulsz, és hibázni fogsz. Néha ki fogod találni a válaszokat, vagy csak azt fogod hallani, amit hallani szeretnél. Különösen, ha kezdő vagy, nem fogod észrevenni a különbséget.

Még ha egyértelmű útmutatást is kapsz, előfordul, hogy meglepődsz vagy csalódsz a kezdeti eredményekben.

Néhány útmutatást csak később - néha sokkal később - érthetsz meg, amikor már megvan a perspektívád, hogy meglásd, a helyzet tökéletes volt számodra.

Tapasztalattal és gyakorlással megtanulsz majd bízni az útmutatásodban, és hálás leszel minden tapasztalatért, amit az hoz.

7. gondolkodásmód: Kérj segítséget médiumtól vagy energiamunkástól

Mindig segít, ha olyan energiagyógyítókkal töltesz időt, akik már megtanulták azt, amit te most kezdtél el felfedezni.

Szeretnéd feloldani a blokkokat vagy az ellenállást az intuitív útmutatás fogadásához? Jelentkezz be egy gyógyításra vagy egy olvasóülésre egy tapasztalt médiummal vagy energiamunkással. Ez is segíthet az intuitív útmutatás fogadásával kapcsolatos blokkok vagy ellenállás feloldásában.

Nem kell egyedül tanulnod, amikor nagyszerű emberek állnak rendelkezésedre, hogy segítsenek neked.