Burkolás árak 2018 avagy járólap lerakása mennyibe kerül?

Szeretnénk lerakni kb 100nm-nyi járólapot és érdeklődnék, hogy ez mennyibe kerülhet? Ha valaki mostanság csináltatott hideg burkolást az kérem írja meg, hogy neki mennyibe került. 

Hozzászólások

  • Bontás 1000-1500m2 attól függ hol a konténer. Aljzat előkészítése 200-500/m2. Ha kell padlopon akkor 1200/M2 a burkolás 4000/m2-től attól függ milyen, mekkora. Fugázás 450-től. Ezek az árak 50m2 fölötti területtől.
  • Én bontattam és újat rakattam le, mert nem csak csúnya, de töredezett is volt minden.. És sajnos hasonló árak voltak mint a fenti kommentben. Ismerősömék festettek csempét, járólapot fürdőben, lényegesen olcsóbb volt és szép lett az eredmény. Nem "sima" festéket használtak, hanem van külön csempe festék.
  • Ha mégis újra burkolnátok, jól válasszátok meg a szakit. 2 éve burkoltattuk a fürdőt, sürgős volt, ezért azt választottuk, aki hamarabb ráért. Most volt csőtőrés a fürdőben, és bár volt a fürdő közepén összefolyó, kiderült egyben az a fürdő legmagasabb pontja is...A víz ìgy szépen kifolyt a nappaliba. Az már csak hab a tortán, hogy anno becsempézték a mosdóhoz tervezett lefolyónyílást is
Jelentkezz be or Register a hozzászóláshoz.