Ti elvárjátok, hogy egy férfi tudjon főzni?

Mit gondoltok egy pasinak kell értenie a főzéshez? 

Hozzászólások

  • 28 vagyok, 14 éves korom óta szükségszerű, hogy magamnak kell bevásárolnom és főznöm is. Más, 28, sőt több éves lányok/nők, akiket személyesen ismerek, még ott sem tartanak, hogy egy normális levest megcsináljon... egy-kettő van, aki rántottát tud csinálni, de nagyon ritka az, aki nem szakács, cukrász, vagy valami hasonló képzettségű, esetleg nem képzett, de ebben dolgozik, olyan legyen, aki jól főz.

    Volt már idősebb barátnőm, volt fiatalabb is, de egyik sem tudod jól főzni. Sminkelni tudnak, körmözni is, mert ugye ezek nélkül nem lehet megélni, a mosogatás még úgy, ahogy, de megy nekik, bár nem túl sokan teszik szívesen. De ezektől függetlenül, hogy a következő párom milyen idős lesz, nem tudom.

     Nagykorú legyen, ne legyen még gyereke és jelenleg ne is várjon most mástól, de ezzel összefügg az is, hogy agyilag legyen ott. Legyen esze, legyenek gondolatai, az intelligencia hányadosa legalább 115 felett legyen, bár a 105-el még talán megelégednék. Az általános intelligenciával nagyon összefügg, hogy tud-e főzni, hiszen, minél magasabb, annál nagyobb rá az esély, hogy tud és hogy jól tud és az is, hogy vakmerően a semmibe nem szül bele pár porontyot..

    . Azt már nagyon gáznak tartom, hogy szelfizés közben tükör elé állnak, és arra nem képesek, hogy ne a telefont, hanem a tükröt nézzék, pláne nem úgy, az arcuk felét kitakarja a mobil... na szóval...
  • Miért kéne neki értenie hozzá? Én sem értek... Legyen neki annyi pénze, hogy elvisz étterembe ha éhes vagyok vagy legalább fizesse a házhoz szállítást.  
Jelentkezz be or Register a hozzászóláshoz.