Titeket mivel tud idegesíteni a szomszéd?

Engem például már az őrületbe kerget a Flexeléssel. Aztán van a másik csíra akihez kőbunkó haverjai járnak, nem ismerik a telefont vagy a csöngőt hanem dudálnak mint az őrültek egy nap vagy 5x.  

Hozzászólások

  • Nálam is az a köcsög flex van első helyen. Második helyen meg a fűnyíró és most nem azzal van gondom ha valaki néha dolgozik mert értem én, hogy néha flexelni kell aztán a füvet is le kell vágni néha napján. De ezek az idiótak minden nap legalább egy órát zörögnek néha többet. Ezeknek ez a hobbijuk. Az IQ-juk ennyit bír. 
  • Mindenki az mondja, hogy Pest milyen zajos és koszos aztán kiköltöztem vidékre pár hónapra és mit tesz isten az egyik barom füvet nyír reggel fél hétkor a másik szereli a 20 éves szakadt astráját kora reggel úgy hogy 5 percenként padlógázzal teszteli a motort és persze hetek óta ugyan olyan hangja van. Esténként meg a másik okos szomszéd házaspár úgy be van baszva mint az albán szamár , ami még önmagában nem lenne gond de ordibálnak, törnek zúznak olyan szinten, hogy néha a rendőröknek kell rendet rakni. 
  • Ja és igen a flex az nálam is első helyen van az Opel astra hangjával kombinálva pedig már mennyei.
Jelentkezz be or Register a hozzászóláshoz.