Időspóroló háztartási gépek vélemény, tippek

Sziasztok! Érdeklődnék elsősorban időspóroló háztartási gépek iránt. Ki mit vett, amivel tényleg ideje szabadult fel, mit éri meg megvenni, amit nem bánt meg. Szeretném kicsit jobban gépesíteni a háztartásom, hogy több időm legyen. Első körben eszembe jutott pl. robotporszívó, aprítógép, ilyesmik. Vagy takarítógép (segít a tisztításban?). De vajon tényleg megéri ilyesmit beszerezni? Köszönöm a segítséget.

Hozzászólások

  • Az elektromos segítség egyénileg változhat. Számomra ezek mellett nagyon fontos, hogy legyen igazán jó minőségű hagyományos konyhai felszerelés. Rengeteg időt spórolok a jó késsel, krumplipucolóval. A minőségi főzőedény szintén nagy segítség lehet. Bocsi, ha ez túl nyilvánvaló, de egy induló háztartásban fontosnak gondolom.

  • ActiFry-nem kell mellette állni ha pl sült krumplit akar az ember és nincs olajszag se. Botmixer aprító tállal-egy pillanat alatt meg van a vöröshagyma és sírás sincs. Multicooker-csak bele dobom a hozzávalókat, beállítom és megfőz. Rizsfőzésre kimondottan csodálatos, nem ragad le

  • Gondolom a mosógép az természetes, de még mellette a szárítógép ami sok időt spórol nekem.

Jelentkezz be or Register a hozzászóláshoz.