Ex baráttal, barátnővel való kapcsolattartás

Szeretném meg kérdezni ,hogy ki tartja az ex baráttal vagy barátnővel a kapcsolatot valamilyen formában?!
Mennyire befolyásol egy új kapcsolatban a volt barátnő vagy barát?
Én tartom a kapcsolatot a volt barátnőmmel írunk ha úgy adódik, segítem de több nem!

Hozzászólások

  • 12 évig voltam az egyik exxel. 13 éve vagyunk külön, vele tartom a kapcsolatot, olyan mintha a testvérem lenne, olyan természetes. Ő szokott jelentkezni nálam, így beszéltük meg, de tudom ha bármi gondom lenne rá mindig számíthatnék egész életemben, ahogy ő is rám.

  • Normálisék normálisan szakítanak/válnak. Miért ne maradhatna meg a barátság (már ha volt ilyen). Általában az új párt frusztrálja, ha van kapcsolat a régi társsal. De hogy ez miért van így? Ki tudja.... Feltékenység, önértékelési probléma, birtoklási vágy.... sorolhatnám..

  • Tartom a kapcsolatot mindegyikkel...ők kerestek én soha...a volt férjemmel érdekel minket kinek hogy alakul a sorsa és tanácsokat is adunk egymásnak hiszen jól ismerjük egymás gyengéit, erősségeit...a többi hosszú kapcsolatommal is tartom..néha bepróbálkoznak...mind megbánta hogy vége lett, de ahhoz már több bizonyítás kéne hogy újrakezdjem, arra meg egy se képes!:) nem nosztalgiázok velük ha keresnek beszélgetek velük..ennyi! Valaki írta, hogy a következő nem örül ennek...ez igaz, már megtanultam, hogy nem kell elmondani mert csak feleslegesen fantáziálnak

Jelentkezz be or Register a hozzászóláshoz.